Uteam Egypt 2018

Uteam Egypt 201820 Jul 15:00 - 03 Aug 15:00 - Cairo
Anafora

Route
More info

Husker du sommerferien din da du var ti?

Følelsen av å ha uendelig med tid. Tid til å gjøre hva du ville. I Egypt er det ikke nødvendigvis slik. Helt fra de er barn blir mange gutter tvunget til å ha sommerjobb hele sommeren, ofte under slaveliknende forhold. Dette ville biskop Thomas gjøre noe med.

– Barn må få lov til å være barn, og vi må møte dem med respekt, sier han.

Resultatet ble leir og «sommerjobb» for guttene, og for fjerde år på rad samles et par hundre gutter i alderen 9-15 år til sommerleir på retreat- og konferansesenteret Anafora. Senteret ligger i ørkenen cirka åtte mil fra Kairo. Gjennom leiren får barna mye tid til lek og aktiviteter, de går litt på skole og så får de likevel «lønn» til seg selv og familien.Vil du være med på å gjøre en forskjell for disse barna? Et team på 5 personer sendes av NMS og NMS U for å være ledere på denne leiren. I tillegg til dette vil teamet bli bedre kjent med arbeidet NMS støtter i Egypt. Teamet vil derfor være noen dager i Kairo i tillegg til å tilbringe tid på Anafora.

PRAKTISK INFO:
Teamet vil bestå av 5 personer
Obligatorisk forberedelseskurs på 1-2 dager i forkant av turen, og debriefingskurs en dag i etterkant av turen.
Egenandel: kr 4000,- (Inkluderer flybillett t/r Egypt fra Gardermoen, reise og opphold på turen. Dekker ikke vaksiner, reiseforsikring og mat på turen).

Mer informasjon om turen: nmsu.no/hendelse/uteam-egypt/

Husk å søke innen 1. februar 2018!© 2019 Siguez