Zwemmen met wilde dolfijnen

Zwemmen met wilde dolfijnen03 Nov 10:00 - 10 Nov 23:00 - Marsa `Alam
Sataya/ Dolphin Reef, Egypt

Route
More info

Deze onvergetelijke week staat in het teken van liefde, healing en verbinding met de magische
energie van wilde dolfijnen. We verblijven in het hartvormige Sataya-rif net buiten de Egyptische Rode Zeekust. Dit is een van de vreedzaamste en meest bijzondere plekjes op aarde.

Dolfijnen worden ook wel de engelen van de zee genoemd. Ze zijn pure liefde en acceptatie, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Ze helpen ons herinneren wie we zijn. Hun hoge lichtfrequentie en energie overstijgen afstand, tijd en ruimte en transformeren alles naar een hoger bewustzijn. In het Sataya-rif leven zo’n 300 langsnuitdolfijnen die daar dagelijks rusten, spelen en hun jongen groot brengen. Het programma en de reis wordt georganiseerd en verzorgd door Susanne Danielson. Naast het zwemmen met de dolfijnen ontvang je een voetreflex– of ontspanningsmassage van Tineke Trompert van Room for Healing. Ook is er ruimte voor meditaties, visualisaties, Chakradance™, relaxen, samenzijn en delen.We verblijven op een prachtige schip dat is voorzien van alle luxe. Het houdt vanuit ecologisch oogpunt optimaal rekening met de dolfijnen en het koraalrif. De 10-koppige bemanning is zeer ervaren en staat 24 uur per etmaal voor ons paraat.
De chefkok verzorgt dagelijks verse en gevarieerde menu’s. Je deelt je hut, voorzien van badkamer en toilet, met een
kamergenoot. Het heerlijkste is natuurlijk om buiten op het dek onder de sterrenhemel te slapen.

Deze bijzondere 7-daagse reis kost € 1550,- . Dit bedrag is inclusief de vliegreis, transfers in Egypte, alle overnachtingen op het schip, maaltijden, drankjes, tussendoortjes, een voetreflex– of ontspanningsmassage, zwemmen met de dolfijnen en samenkomsten. Ga met ons mee op deze onvergetelijke reis en ervaar healing van en verbinding met de wilde dolfijnen.

Voor meer informatie ga naar www.hetlevenscollege.com of www.bewusttotrust.nl


Dans l'Onde des Dauphins * Ancré en Soi en Créant Soi

01 Dec 12:00 - 08 Dec 20:00 01 Dec 12:00 - 08 Dec 20:00 - Marsa `Alam Marsa `Alam
Sataya/ Dolphin Reef, Egypt Sataya/ Dolphin Reef, Egypt
SATAYA BAY... DANS L'ONDE DES DAUPHINS Ancré en Soi en Créant-Soi ...Un Zoom dans une réalité proche et vers une autre dimension de la vie sans exclure les autres fâcheuses...   More info


© 2018 Siguez